Seminarium med forskaren Avelino Corma på Stockholms universitet

Avelino Corma

Seminarium och verkstad
Dag: 23/11 Tid: 10.00
Plats: Stockholms Universitet, Institutionen för Organisk Kemi, Svante Arrhenius väg 16C, Stockholm

Endast för medlemmar i ACES (Asociación de Científicos Españoles en Suecia)
Den flerfaldigt prisbelönade forskaren Avelino Corma, som bland annat mottog Princesa de Asturias de Investigación Científica (“Prinsessan av Asturiens pris för Vetenskaplig Forskning”)2014, kommer att hålla i ett seminarium på Stockholms Universitet med titeln “HETEROGENEOUS CATALYSIS: FROM THE FUNDAMENTALS TO THE INDUSTRIAL APPLICATION”.
Mer information

Kl. 16.00 kommer professor Corma att hålla i en verkstad om organisk kemi för medlemmarna i “Asociación de Científicos Españoles en Suecia” (“Föreningen för Spanska Forskare i Sverige”) i Spanska Ambassadens aula (Djurgårdsvägen 21).
I samarbete med Spaniens Ambassad