Flamencokonsert med Robert ”Robi” Svärd och Mercedes Cortés


Den 10/4 kl 18.00  Södra teatern, Stockholm
Den 12/4 kl 19.00  Victoria teatern, Malmö
Den 13/4 kl 19.30  Konserthuset, Göteborg


Ta chansen att lyssna till världsklass flamencomusik med prisbelönade Robert ”Robi” Svärd, SKAP Worldmusic 2017 och sångare Mercedes Cortés  de hetaste flamencoartisterna i nuläget. Tyvärr har Alfredo Tejada blivit tvungen att avboka turnén i Sverige. Vid scenen kommer att delta flamencodansare Ann”La Pantera” Sehlstedt, Afra Rubino, Miguel ”Cheyenne” Fernández palmas och cajón och Joan Masana basist. De gör turné i Stockholm, Göteborg och Malmö och presenterar sin nya skiva Alquimia som spelades in i Granada och kommer att lanseras i september!

Dag: 10/4 Tid: 18.00
Plats: Södra teatern, Stockholm
Mer information
Dag: 12/4 Tid: 19.00
Plats: Victoria teatern, Malmö
Mer information
Dag: 13/4 Tid: 19.30
Plats: Göteborgs konserthus, Göteborg
Mer information
I samarbete med Spanska Ambassaden