COREOGRAFIA DE ABRAHAM HURTADO ”WE CAN’T CROSS THE LINE, WE MUST GO FORWARD” + CONCIERTO

Dag: 22/9 Tid: 19.00 (speltid 40 min)
Plats: Eric Ericsonhallen, Kyrkslingan 2, Stockholm Skeppsholmen


Abraham Hurtado är en visuellartist, performancekonstnär och konstnärlig ledare för AADK Spain. I sina verk undersöker han koncepten utrymme, närvaro, mångfalden av kontexter, relationen med publiken och hur denna kan påverkas av uppfattningsförmågan/mottagandet av förslagen.
Koncept: Abraham Hurtado / Skapat och uppfört av: Samuel Draper, Aleksandar Georgiev, Vanessa Virta och Josman P / Musik: Josman P / Kostymdesign: Pedro Lobo / Samproduktion med Säfsten Produktion och AADK Spain / Med stöd av Spanska Ambassaden i Sverige

Biljetter kan reserveras på info@bjorn-safsten.com
Efter föreställning uppträder artisten Name the Pet
Mer information

I samarbete med Spaniens ambassad