Doña Rosita la Soltera, AV FEDERICO GARCÍA LORCA

Stadsteatern Fröken Rosita 20151113 FRÖKEN ROSITA  Art Director: Anna Pi Lennstrand  Projektledare: Nina Hillebjörk Regissör: Thommy Berggren Fotograf: Carl Bengtsson /Skarp Agent  Fotografagent: Torun Alenius / Skarp Agent Fotoassistent: Maja Johansson & Emma Danielsson  Retusch/post production: Maja Johansson / www.majajohansson.me  Modell / Medverkade: Lina Englund  Make & Hår: Linda Sundqvist  Stylist: Lotta Petersson  Plats: Delight Studio, Heliosgatan 13, studio 5 Stockholm

 

 

 

 

22 april-12 juni, Se program. Klarascenen, Kulturhuset, Sergels torg, Stockholm.


En anpassad version av Federico García Lorcas verk “La Señorita Rosita”, regisserad av Thommy Berggren. Berggren har anpassad verk från hela världen med stor succé, b la “I väntan på Godot” av Samuel Beckett, och “Cándida”, av Bernard Shaws.

“La Señorita Rosita” gestaltas av Lina Englund. Översättning av Lars Bjurman.

Mer information