Första forskarträffen av Spanska forskares förening i Sverige

ACES

 

30 april, 2015. KL 9:00-17:30. Instituto Cervantes


Instituto Cervantes samarbetar med den ideella föreningen Spanska forskares förening i Sverige (SFFS) för att för första gången anordna detta viktiga evenemang. Syftet med träffen är att skapa en mötesplats där forskare kan lära känna varandra och sprida sitt arbete samt att främja ett nätverk som i framtiden kan ge upphov till framgångsrika interdisciplinära samarbeten. Detta nätverk ger möjligheter till att utbyta idéer, att orientera sig om man som forskare nyligen kommit till Sverige eller att direkt lära känna intressanta verksamma forskare som är intresserade av att utöka sin verksamhet i andra länder.

Om du är intresserad av att besöka eller delta i evenemanget, kan du hitta mer information på: enlace de interés.

Mer information

Deltagare

Ernest Arenas
Carlos Lopez Otín
Belén Martin Matute
German Orizaola
Susana Ayesa Alvarez

Arrangörer

Asociación de Científicos Españoles de Suecia

 

Medarbetare

Instituto Cervantes (Estocolmo)

Embajada de España ( Estocolmo)

Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT) (España)

Sigma Aldrich

Noricon

Bustamante Promotions